Lisberg Logo
Lisberg IRC
Cover billede

IT Manager - Loomis Danmark

Udfordring til stærk IT leder, der kan skabe udvikling og forandring

Stillingen
Som IT Manager hos Loomis Danmark får du en afgørende nøglerolle i den kommende udvikling af Loomis’s system set up og en udfordrende og spændende lederstilling.

It-funktionen i Loomis Danmark A/S består i dag af tre erfarne og kompetente IT specialister. Du vil som den nye IT Manager få en unik mulighed for at præge den fremadrettede IT-funktion i særdeleshed men også den videre udvikling af Loomis – både nationalt og globalt og dermed den fremtidige forretning - i almindelighed.

Du refererer til CFO og varetager den daglige koordinering og prioritering af tre væsentlige områder: Forretningspartner, Drift og vedligehold og Service og support, hvor du selv bliver den drivende i Forretningspartner-rollen. Af specifikke opgaver/ansvarsområder kan bl.a. nævnes:

  • Formulere og vinde opbakning til et roadmap for IT-funktionen med et klart forretningsmæssigt fokus.
  • Styrke prioritering og koordinering på tværs af organisationen i IT-spørgsmål
  • Ledelsesmæssig koordinering af IT-anskaffelser, kontraktforhandlinger/eksterne leverandører m.m.
  • Kortlæg de nuværende systemer, indbyrdes sammenhæng (proces og datamæssigt), faktiske omkostninger
  • Styrkelse af IT administration og support
  • Understøt forretningsmæssig effektivisering og markedsføring af nye digitale services (sparring til forretning)
  • Sikre tæt samspil og koordinering med koncernens øvrige selskaber (IT) og kontakten til Group IT i Sverige

Du er den ansvarlige, proaktive leder, der sikrer at IT til en hver tid har de rette ressourcer og kompetencer og du har fokus på udvikling af medarbejderne.

Din baggrund og personlighed
Du har en relevant uddannelse – sandsynligvis på bachelor-niveau og har erfaring med ledelse af IT-funktion eller dele deraf – gerne fra en mindre/mellemstor virksomhed. Din erfaring stammer eventuelt fra serviceorienterede organisationer med et komplekst marked og mange kunder og stakeholders. Du har desuden erfaring med projekt- og forandringsledelse .

Som person skal du være serviceminded og god til at samarbejde på tværs i en organisation, der er præget af udvikling/forandring og stærkt tempo. Du er analytisk stærk og evner tillige at handle og eksekvere. Du er ikke bange for selv at trække i arbejdstøjet, når det gælder og du bevæger dig ubesværet og engageret i både de taktiske og operationelle opgaver.

Teknisk set er du velfunderet. Det er en fordel, hvis du har erfaring med ITIL-strukturen og du har muligvis kendskab til Dynamics AX. Du arbejder ubesværet på engelsk – mundtligt såvel som skriftligt.

Du tilbydes
Rollen er en karrierestilling, hvor der bliver mulighed for at lære hele Loomis organisationen at kende og udføre ledelse med fuldt ansvar. Du får en særlig spændende – og krævende – stilling med gode udviklingsmuligheder fagligt såvel som personligt, kompetente og engagerede medarbejdere/kolleger og du tilbydes en markedsrelevant og attraktiv lønpakke.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål eller ønsker at drøfte dine muligheder i dette job, så kan du ringe direkte til Partner, Hans Thalund, i Lisberg Executive Search A/S, +45 31358210

Send straks dit CV/ansøgning via ANSØG

Loomis koncernen
Loomis Danmark A/S er en del af Loomis AB, der er en international koncern med 22.000 medarbejdere fordelt på 400 afdelingskontorer i mere end 20 lande. Loomis AB er noteret på Nasdaq OMX Stockholm. Loomis har i august måned 2016 overtaget Bankernes Kontant-service (BKS) og tilbyder en bred vifte af løsninger inden for kontant- og værdihåndtering til forretninger, erhvervsvirksomheder, kommuner og pengeinstitutter. Loomis er specialist i at beskytte, transportere og optælle kontanter. Loomis’ fundament bygger på et stærkt værdisæt, der er fællesnævneren for den måde, medarbejderne arbejder, tænker og handler på – og som sikrer værdi og kvalitet i det daglige arbejde. Loomis Danmark A/S har ved udgangen juni 2017 mere end 370 fuldtidsansatte medarbejdere. Læs mere her: www.loomis.dk